#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

8 Ogos 2012

prelaunchX Invitation

You're invited to join prelaunchX

Register free buat masa ini.. join jer terus dapat USD100.. so jom kita try join beramai-ramai..tak kena bayar pun untuk SIGN UP..tak salah kan kalo nak mencuba..tapi selepas dilancarkan pada 27 Ogos 2012, dah xleh free dah..kena bayar USD100..

Komisen akan dibayar pada tarikh tersebut..haa.mana tau ada rezki lepas gak duit raya....try jom..sign up je..kalo nak tau step,sila inbox/massage k.

Untuk sign up klik sini: http://prelaunchx.com/x/zuritssml

PERHATIAN.. 

DIMINTA YG BARU JOIN PLX SILA GUNAKAN GUIDELINE INI UNTUK CLEAR TASK ANDA DI WEBPAGE PLX.. TQ

01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 28/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'. Pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password and...a..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) Ketiga, Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".
Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.
Reaksi:

0 ulasan:

Catat Ulasan

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.