#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

27 March 2013

PAS NAZAK: Menipu saja kerjanya... KLIK saksi video disini!

Senarai 12 Masjid yang di katakan dibina oleh Kerajaan PAS Negeri Kedah
Punyalah buruk perangai PAS Kedah... Kalau dah nama penipu tu, buatlah macam mana pun, dia tetap akan menipu. Sampai bina masjid pun nak menipu? Tu maknanya PAS Kedah ni dah sampai tahap nazak. Kalau tak mampu nak bina masjid, jangan la menipu. Parah-parah!

Baca petikan dan saksikan video di bawah:

Alor Setar 25/03 - Di Sebabkan inginkan kepastian berkenaan pembinaan 12 Masjid yang di katakan dibina oleh Kerajaan Negeri Kedah seperti mana yang tertulis dalam buku laporan Sayangi Kedah Sejahtera, Pemuda UMNO Kedah yang di ketuai Badrul Hisham Hashim hari ini telah berjumpa dengan Pengarah Unit Penyelaras Pelaksanaan Jabatan Perdana Menteri ( ICU ) bagi Negeri Kedah, Datuk Hj Azmi Lateh .

Dalam perjumpaan itu, Datuk Hj Azmi Lateh mengesahkan 11 dari 12 Masjid yang telah di bina dan yang masih dalam proses pembinaan adalah hasil peruntukan dari Kerajaan Pusat. Manakala baki 1 lagi Masjid merupakan hasil derma dari individu dermawan.

Menurut Badrul Hisham, Pihak Pemuda UMNO Kedah merasa kesal dengan tindakan Kerajaan Negeri Kedah pentadbiran PAS Kedah yang menipu rakyat Kedah melalui buku laporan Sayangi Kedah Sejahtera.

Juteru dari itu Pemuda UMNO Kedah meminta Kerajaan Negeri Kedah memohon maaf kepada rakyat Kedah yang telah di tipu melalui buku Sayangi Kedah Sejahtera.


Selanjutnya KLIK SINI


ARTIKAL TERDAHULU KLIK : Menunggu Sesumpah Bersumpah

0 comments:

Post a Comment

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.