#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

29 Jun 2012

Simpati: "Ambiga" Di Temui Mati Rentung Malam Tadi!

Belum pun reda isu anggota Parlimen Sri Gading, Datuk Mohamad Aziz membuat kenyataan supaya pengerusi bersama Bersih 3.0 Datuk S. Ambiga digantung kerana menderhaka kerana menjadi penganjur himpunan tersebut, tiba-tiba kita dikejutkan dengan berita "Ambiga" dijumpai dalam keadaan rentung selepas diserang dan dibakar di hadapan rumahnya di Apartmen Mesra Prima, Kampung Ampang Campuran, Ampang malam tadi.

Apapun, Ambiga yang dimaksudkan itu bukanlah Datuk S.Ambiga tetapi orang lain yang mempunyai persamaan nama dengan beliau sebenarnya. Beliau yang merupakan seorang kerani bank yang baru dua minggu mengikat tali pertunangan. Timbalan Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Supt Nazri Nawawi dalam pada itu berkata ketika kejadian mangsa baru pulang dari kerja di sebuah bank di Medan Pasar pada pukul 10.15 malam. KLIK
 Info Di Sini
Pasti ramai yang terkejut dengan berita panas ini. Sememangnya ketika ia disiarkan dalam berita TV sebelum itu, begitu ramai yang menghubungi MP untuk mendapatkan kepastian. Apapun, rupanya yang menjadi mangsa jenayah itu bukanlah Datuk S.Ambiga tetapi orang lain.


Reaksi:

1 ulasan :

  1. Kalau ya pun anak keling Ambiga tu apa salahnya...biar kurang seorang makhluk yang merosakkan keharmonian Malaysia tercinta ini.

    BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.