#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

13 April 2011

Aku cabar kamu... Anwar!!!


Satu lagi tekanan diterima oleh Anwar setelah menunjukkan sikap hipokritnya yang terlampau. Kesana kemari memukul canang kononnya dia la yang terbaik, apa yang berlaku keatasnya selama ini fitnah... Itu..ini..dan macam lagi... Yang buruk kerajaan... 

Habis di racunnya rakyat, kemana saja dan dimana saja ucapannya dalam berkempen... 
Katanya dia bukan pelaku dalam video sex itu... Semua itu fitnah UMNO dan Datuk T dengan niat hendak menjatuhkannya...

Berikutan dari itu... 

Bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik semalam mencabar Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim bersemuka dengan beliau berikutan penafian berterusannya berhubung klip video rakaman seks yang dikaitkan dengan Ketua Pembangkang itu.

Dalam pertemuan itu, kata Abdul Rahim berkata, Anwar boleh meluahkan segala yang terbuku dalam hatinya berhubung pendedahan berkenaan kepada beliau dan ahli perniagaan, Datuk Shazryl Eskay Abdullah serta Bendahari Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA), Datuk Shuib Lazim.

“Saya ‘gentleman’… kalau Anwar banyak yang tak puas hati dengan rakaman itu, saya cabar beliau bersemuka dengan saya dan Datuk Eskay, Datuk Shuib. Polis siasat, biarlah polis siasat… apabila bersemuka, kita boleh cari kebenaran.

“Tak payahlah dia jaja cerita ke sana ke sini, (tuduh) kami bertiga diperalatkan oleh kerajaan untuk membunuh personaliti atau kerjaya politik dia,”

Dan menurut Shazryl Eskay pula...Beliau menyerahkan kepada orang ramai untuk mencabar Anwar dan Dr Wan Azizah bagi membuktikan dakwaan mereka.

“Beban kini ditanggung Kak Wan (Dr Wan Azizah) dan Anwar untuk membuktikan mereka menyimpan jam itu. Biar rakyat cabar mereka untuk membuktikan kebenarannya,” katanya kepada wartawan menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS), semalam.

Pendapat Kawan:
Haa....apa lagi? Mana jam Omega tu Azizah... Tunjukkan!!! Tunjukkan!!! Tunjukkan!!!...
Aku cabar kamu!!!

Sumber & Info : N9kini.com

0 comments:

Post a Comment

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.