#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

13 July 2015

#KekalNajib : KANTOIII Ujud pertemuan sulit antara puak DAP dengan Xavier Justo - Polis ThaiAgenda politik DAP yang konon katanya halus dan sangat berkesan sehingga katanya mampu memecah belah UMNO melalui media sosial, sudahnya 'kantoi' begitu saja.

Di laporkan, pihak Polis Thai telah dapat pengesahan dari 'Director of International Cooperation' Polis Singapura bahawa wujud pertemuan sulit antara Xavier Justo dengan puak-puak DAP iaitu Tony Pua, Tong Kooi Ong, Ho Kay Tat dan Claire Brown di hotel Fullerton, Singapura. 

Polis Thai turut akui bahawa mereka semua terlibat dalam jenayah mencuri, memalsu dan mengubah suaikan dokumen PetroSaudi. 

1 comments :

 1. Memang boleh MAMPOS si PENGKHIANAT-PENGKHIANAT dari puak PENDATANG PENGGANAS-PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN Barat/ZIONIS-PEROMPAK/PENJENAYAH- no 1!!

  Institusi BANK kita pun nak diJAHANAMKan oleh puak PENGGANAS ni! PENGINTIPAN dan SABOTAJ oleh EJEN-EJEN PENGGANAS ni termasuk S.Repot-KEPARAT tu, sepatutnya diSIASAT bawah AKTA TERORISMA oleh KDN!

  Dan mcmmanalah si PENGGANAS KAPIRDAJAL Anti-ISLAM/Melayu tony PUAKA-DAPBANGKAI tu boleh terlibat dlm. PACBANGANG tu- yg. patut diBUBARkan segera - lihat si tony PUAKA ni jumpa BETINA S.Repot dan Justo tu di SingaPORK tu! Mcm. puak ni pula lebih BERKUASA dr. K’jaan – sekrg. nak panggil MARA pula berdasarkan repot media Barat/Zionis-KEPARAT juga!

  Seolah NEGARA ISLAM berdaulat kita ini serta IMDB, MARA, TABUNG HAJI, FELDA, UMNO dan mana-mana insitusi-instusi/pemimipin yg. menjaga HAK dan KEBAJIKAN Bumiputera terutamanya Bumiputera Islam/Melayu kena TUNDUK pd. MEDIA-PENIPU Barat/Zionis mcm. kita ni masih KULI depa – apa KEJADAHnya ni?!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.