#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

30 July 2015

#TragediMH370 : Serpihan disahkan badan Boeing 777


Serpihan pesawat yang ditemui terdampar di Pulau La Reunion di Lautan Hindi disahkan daripada pesawat Boeing 777.
Timbalan Menteri Pengangkutan, Datuk Aziz Kaprawi berkata, perkara itu dimaklumkan oleh ketua penyiasat di sini.
“Serpihan itu daripada sebuah pesawat Boeing 777,” katanya.
Serpihan kapal terbang dijumpai terdampar di pulau La Reunion, di Lautan Hindi semalam mencetuskan spekulasi ia mungkin sebahagian daripada pesawat Malaysia Airlines (MAS) penerbangan MH370.
Serpihan misteri berukuran 2 meter itu kelihatan seperti sebahagian daripada sayap kapal terbang, ditemui beberapa orang yang sedang membersihkan pantai.
Pesawat MH370, Boeing 777 hilang ketika dalam penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing Mac tahun lalu dan semasa itu membawa 239 orang penumpang. 

1 comments :

 1. Kenapa CEPAT sgt. si 'pakar' US ni nak MENAFIkan MH370 kita TIDAK diRAMPAS hanya berdasarkan 'bukti' sedikit serpihan yg. kononnya MH370?! GANJIL betul ni!

  Ada penganalisa Barat menuduh MH370 terbang melalui ruang udara SingaPORK untuk diCULIK ke Pulau Diego Garcia (yg. diRAMPAS sewenangnya oleh US/Britain dari kaum BUMIPUTERAnya yg. diHALAU ke pulau lain - lihat di http://www.npr.org/2015/04/16/400178329/diego-garcia-islanders-displaced-in-u-k-failure-hope-to-return-home , Diego Garcia Islanders Displaced In U.K. Failure Hope To Return Home, April 16, 2015)!

  Pulau D. Garcia ini juga disyaki mempunyai pengkalan bawah laut amat-RAHSIA untuk Submarine Nuklear HARAM Pengganas ISrael-NATO, yg. disyaki melakukan letupan NUKLEAR bawah laut yg. boleh menyebabkan Tsunami (disyaki termasuk Tsunami besaq di Acheh dan Fukushima - untuk menJAHANAMkan Acheh yg. baru MERDEKA dgn. pemerintahan ISLAMnya, serta Fukushima yg. sebelum itu bersetuju menghantaq Uranium yg. diproses ke Iran; selpepas ini rector Nuklear Fukushima terus HANCOQ) serta KEPANASAN- bahang api dari bawah laut yg. boleh menyebabkan cuaca amat panas sesuatu negara (bayangkan SingaPORK dan TUAN Barat/Zionis dia ada AKSES sewenangnya bawah laut di Palau Pisang kita ini), serta hanya SingaPORK dibenaqkan jadi pusat keluaq-masuk penerbangan dari Diego Garcia ini di Asia Tenggara terutamanya utk. tentera/perisik NATO/CIA/Barat-ISrael/Mossad!

  Dan kita kan tahu, EJEN-EJEN Barat/Zionis ni bukan saja dari si PENGGANAS KAPIRDAJAL Anti-Islam/Melayu dari puak DAPBANGKAI/PKRHOMO, tapi yg. juga berlambak dari DALANG DUA MUKA dari MCacing-KEPARAT dll termasuk di Sabah/Sarawak yg. malangnya dah MENGUASAI banyak kem. PENTING!! Tengoklah sampai MAS dah makin diKUASAI si Barat/Zionis akibat SABOTAJ terhadap MH 370/17 kita!

  Nampak sgt. yg. dicadangkan penubuhan Tribunal MH17 di UN tu yg. diKUASAI Barat/Zionis, yg. sebenaqnya lebih POLITIKAL untuk propaganda ANTI-Russia, - nak menyalahkan Russia sedgkan tentera NAZI-ZIONIS Ukraine yg. diSOKONG NATO/US/ISrael, yg. telah dibuktikan bersalah! Jadi si KemMCacing-BANGANG tu yg. nak ikut serta apasal dan makin galak sebarkan kat mediaBANGANG kita, FITNAH-DAJAL yg. Russia terlibat apasal?! Yg. aku heran tu. sampai sekrg. Kem. BANGANG ni tak SAMAN K'jaan Belanda mahupun EUROCONTROL (yg. mengawal semua laluan udara EU) kerana MEMERANGKAP MAS menggunakan laluan bahaya!

  Nek Tempoyak

  ReplyDelete

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.