#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

19 Jun 2011

Wahhhkahhkahhhkahhh!!! Anwar memang penipu... Klik tengok video ni.Wahai puak-puak pakatan haram woiii!!! Lu pikir la sendiri... Anwar memang tak layak jadi pemimpin Malaysia...
Reaksi:

1 ulasan :

 1. Puak Pebangkang sudah sedar yg mereka tidak akan ada upaya utk menumbangkan Kerajaan BN di PRU13 nanti.
  Ini disebabkan kesalahan mereka sendiri. Tengok bagaimana Pakatan Rakyat gagal memerintah dgn betul:
  1. Kaum India telah sedar bagaimana mereka telah dibohongi Anwar di Kg Buah Pala."Kita menang pilihanraya, dlm satu minggu kita bagi semua penduduk Kg Buah Pala surat milik tanah" Bila dah menang di Penang, Pakatan Rakyat telah menjual tanah Kg Buah Pala kpd pemaju dan penduduk2 boleh POH YA!
  2. Rakyat, terutamanya kaum Melayu dapat melihat bagaimana kerajaan DAP Penang merobohkan gerai2 Melayu. Tetapi gerai2 Cina yg berniaga sampai ke tengah jalan tak apa!
  3. PAS dah jadi sangat bacul dlm mengikut saja apa kata DAP komunis. PAS dah terpaksa mengharapkan undi dpd kaum Cina kerana kaum Melayu dah sedar mainan politik PAS yg sanggup menggadaikan agama Islam utk mendapat kepercyaan kaum Cina dan sekali gus kehilangan sokongan kaum Melayu.
  4. PR di Selangor telah merompak wang rakyat sehingga habis.
  5. PAS di Kedah hanya membalun duit rakyat bersama dgn kroni2 MB.
  6. PAS Kelantan pun 2 x 5, tidak membangun bersama Isle. Sebaliknya Nik Aziz dan konco2nya telah melahap semua duit balak.
  Di atas semua keburukan di atas, Pakatan Rakyat mana ada harapan utk menang PRU13. Sampai jika Parliamen dibubarkan sekarang, semua negeri di bawah Pakatan Rakyat tidak akan membubarkan DUN sebab sudah tidak yakin akan menang balik kerusi2 DUN mereka.
  Jadi utk mengambil jalan pintas ke Putrajaya, Pakatan Rakyat telah mengambil keputusan utk mengadakan huru hara melalui Bersih2 ala Tahrir Square di Mesir.
  Satu Ops Lalang harus diambil sekarang utk menangkap semua petualang yg bertanggungjawab utk mengadakan Bersih2 di bawah Akta ISA.
  Kita semua tahu bahawa jika Bersih tidak dapat diadakan, pihak Pembangkang akan kerugian beratus ribu ringgit wang utk membuat T-shirt Bersih2. Duit itu sewajarnya digunakan utk kempen pilihanraya PRU13 nanti.
  Yang kita rakyat, terutamanya kaum Melayu kesalkan adalah kenapa hanya kaum Melayu dpd PAS dan PKR shj yg berdemo? Mana perginya kaum Cina dari DAP? Pihak DAP hanya merancang, membiayai dan melihat dari jauh shj?
  Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng pun harus ditangkap bersama Ambiga dan Mat Sabu.
  Cegah sebelum parah.
  Kecuali jika Melayu mudah lupa ????

  BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.