RM2.6 wang 1MDB?

23 Mac 2014

#PRKKajang #ComeyFun : MasyaAllah Majlis Selawat di hina? KLIK baca ni!



MasyaAllah puak-puak fuckatan, dah takde isu lain ke nak meraih undi di PRK Kajang. Memperlekehkan program Selawat Perdana 1435H: Malam Cinta Allah dan Rasul. 

Sanggup memandangkan program tersebut merupakan kerajaan kononnya cuba berselindung dari tidak telus dalam pemerintahan di negara ini.

Tak cukup dengan itu saja, nah... Saksikan video dibawah:


Tengoklah tu... Beginikah kumpulan pimpinan yang harus dipilih untuk perjuangkan nasib dan masa depan rakyat Kajang.

Untuk pengundi Kajang, renung-renungkan lah..
Barisan Nasional telah meletakkan calon terbaik untuk anda.


Untuk puak-puak fuckatan ini anda mesti lihat...
Kikikiiii!!!



ARTIKAL TERDAHULU : KLIKSINI

Reaksi:

3 ulasan :

  1. Khalid Gereja@Samad ckp sayang Nabi Ikut Nabi? kepala hotak dia.. Sebab sayang Nabi lah kita berselawat.. itu perintah Allah..

    Dia tu ikut Nabi? Pakatan Haram hina majlis Selawat tu terang 2nk hina perintah Allah untuk Muliakan Nabi.

    Pakatan Haram dan Khalid sudah buat apa utk claim ikut Nabi? jual kalimah Allah? sokong gereja? sokong COMANGO? merusuh di jalan?

    Celakalah kau Khalid Samad.. semoga lakant Allah atas kau jika tk bertaubat!!

    BalasPadam
  2. ini muka shit, fit for jamban, rasuah apa kalau geng kamu lagi kuat rasuah, mana dapat beli rumah 7 juta kalau bukan rasuah, mana dapat berjuta juta untuk maintain party kalau bukan rasuah, jangan lah guna ugama untuk menipu rakyat, mana rupa wajah kamu yang hansab tu di majlis ugama, sudah sudah lah memburukkan org,,siapa kamu..

    BalasPadam
  3. Khalid Samad muka Yahudi perangai pon setupa Yahudi!!

    Well said starment "Jangan guna ugamamenipu rakyat"..

    Parti PAS dan Pemimpin2 nya lagi terok bukan hanya guna nama Tapi penampilan bersarban dan jubah tapi Pemutar belit dan pemesong Agama dan Bangsa.

    Perangai lebai2 tu pulak??? MACAM SETAN SUKA BERZINAH, MEMFITNAH DAN PERASUAH!!!

    PAS PARTI SIAL HARAM JADAH!!!

    BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.