#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

11 March 2014

HOT KAJANG : Hari Penamaan Calon #PRKKajang #ComeyFun



Latar Belakang :
CHEW MEI FUN
( Calon Barisan Nasional )
Pilihan Raya Kecil N25 DUN Kajang.


Suasana
Hari Penamaan Calon
PILIHAN RAYA KECIL
N25 KAJANG
Di Stadium Majlis Perbandaran Kajang
Seksyen 15 Bangi.


Chew Mei Fun vs Wan Azizah










Nantikan gambar-gambar lebih
menarik sebentar lagi...






1 comments :

 1. Salah satu punca kejatuhan tamadun Yahudi tradisional di Jerman/Eropah ialah akibat PENGKHIANATAN Yahudi Zionis dari Empayar Zionis Illuminati paling DAJAL, Rothschild-Rockefeller - yg. menjadi semakin berkuasa setelah berkahwin dgn. pemimpin-pemimpin berkuasa Eropah/US termasuk Raja-Raja Eropah!

  Puak Illuminati ini juga disyaki diKETUAI pemimpin dan jutawan-jutawan paling berkuasa lain di Barat-Israel termasuk Soros, Adelson (yg. ingin bom dgn. nuklear ke atas Iran), Bloomberg dsbnya, serta Obama/Bush-Cameron/Blair-Sarkozi/Hollande/Fabius-Merkel-Netanyahu-House of Windsor (Queen Elizabeth juga dikenali sbg. "Ratu Israel"), yang ingin menubuhkan SATU K'jaan Dunia Syaitan mutlak di bawah New World Order (NWO), berpusat di London, di mana tuhan mereka sebenarnya ialah Syaitan (lihat di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/, The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012: dan http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone), tapi bertopengkan agama Yahudi-Kristian Zionis.

  Musuh utama puak Zionis ini sekarang hingga ke akhir zaman, adalah Islam/umatnya kerana Dunia Islam penuh minyak-gas, termasuk Gaza di Palestin, dan ramai umat Islam yg. masih tradisonal dan kuat pegangan Islamnya, dan amat benci penjajahan Barat-Zionis.

  Dan di Tanah Melayu ini, kita juga ada Melayu Zionis, yg. menjadi ketua-ketua kaum Melayu PENGKHIANAT!

  Lihat bagaimana puak Yahudi Zionis sanggup bekerjasama dgn. Hitler dan Nazi Jerman/Eropah utk. membunuh secara beramai kaum Yahudi Eropah tradisonal, terutamanya yg. miskin – sejarah yg. tersembunyi begitu lama dan makin didedahkan oleh puak Yahudi sendiri di:

  1. http://cosmos.ucc.ie/cs1064/jabowen/IPSC/php/art.php?aid=4062 , The hidden history of Zionism, Annie Zirin, International Socialist Review, issue 24, July 2002;

  2. http://www.counterpunch.org/2011/03/04/denying-nazi-zionist-collusion/ , Denying Nazi-Zionist Collusion, by ALISON WEIR, Weekend Edition March 4-6, 2011;

  3. http://www.amazon.com/Zionism-Age-Dictators-Lenni-Brenner/dp/1556520778 , Zionism in the Age of Dictators, Lawrence Hill & Co; Revised edition (December 1983), by Lenni Brenner;

  4. http://www.truetorahjews.org/antisemitism , Zionism and Anti-Semitism, By True Torah Jews: against Zionism; dan

  5. http://dissidentvoice.org/2009/12/jews-against-zionism/, Jews Against Zionism, by Stephen Lendman, Dissident Voice, December 8th, 2009.

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.