#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

20 Januari 2011

Nak demam, Debat la.... Ohhh tidak... bincang je kata Anwar

Kalau dah belit...belit jugak...
Takut terlondeh la tu...


KLIK SINI n9kini.com - 11 Jan 2011
Ketua Umum Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Selasa mencabar Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak untuk berdebat mengenai kemampuan melaksankan pelan 100 hari seperti yang dibentangkan pakatan pembangkang itu...

 KLIK SINI n9kini.com - 20 Jan 2011
Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau tidak pernah mengajak Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak untuk berdebat mengenai “Pelan 100 Hari” pembangkang sebaliknya hanya mahu berbincang...
Bagaimana Anwar kononnya berlagak jaguh mahu berdebat dengan Ds Najib sedangkan PM baru saja berdehem Anwar terus buat "U -Turn".

Ds Najib berkata, Anwar tidak perlu berdebat kerana beliau mempunyai pelbagai maklumat yang boleh menyebabkan penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu 'demam' jika dibongkarkan ketika berdebat.

Tiba tiba Anwar berubah rentak,apa rahsia yang Anwar takut sangat didedahkan oleh Ds Najib?
Sebelum ini begitu garang menyinga sekarang ini kecut tak keruan.

Orang ini yang menghancurkan ekonomi negara mahu berbicara soal ekonomi?Sejarah membuktikan Anwar sendiri merosakkan negara semasa menjadi TPM dan Menteri Kewangan.

Retorik Anwar tiada kesudahan,mahu berlagak hebat kononnya beliaulah penyelamat dunia.Inilah kononnya yang dikatakan "anugerah tuhan" yang lagaknya bak sesumpah.

Sumber lain : KLIK SINI - PISAU.NET 
Reaksi:

0 ulasan:

Catat Ulasan

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.