#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

10 Ogos 2011

Lihatlah satu lagi Melayu peliharaan DAP...Klik tengok sini.

Kerana rasa tidak puas hati kepada kepimpinan dan kerajaan  Malaysia ataupun Negeri Sembilan , kebelakangan ini beliau banyak menulis di blognya dengan isu-isu menghentam, memutarbelitkan cerita tak berasas kepada kerajaan khususnya UMNO.


Tidak cukup dengan itu, baru-baru ini juga beliau sanggup berdiri di pentas DAP dan mengutuk Kerajaan  Malaysia , Perdana Menteri , Kerajaan Negeri dan Menteri Besar 


Ramai juga rakan rakan bloggers yang tertanya tanya dan merasa hairan melihat akan perubahan Aspan Alias yang telah banyak perubahan dirinya  dan artikel artikel tulisan beliau banyak mirip menyokong parti pembangkang.


Ramai juga yang mengatakan bahawa Aspan akan bertanding di Negeri Sembilan berganding dengan Cik Gu Bard dan seorang pegawai tentera bersara atas tiket DAP Melayu untuk tujuan menawan Negeri Sembilan.Ramai juga yang tidak percaya kerana Aspan mengaku dia adalah "Hard Core UMNO".


Aspan Alias juga punya  keluarga yang merupakan  orang kuat pemuda UMNO Negeri Sembilan dan beliau juga adalah dari keluarga UMNO. namun pertemuan demi pertemuan Aspan dan  juga Anthony loke membuat ramai orang yang syak wasangka bahawa Aspan Alias akan menyertai DAP.


Ramai orang tahu Aspan tidak bertuan dan beliau dahulu yang merupakan penyokong kuat Ku Li tetapi sekarang sudah tidak lagi diindahkan oleh Ku Li. itulah sebab nya Aspan mencari tuan lain.  kini Aspan bertuan kan DAPig.Aspan akan menjadi jentera penghasut DAPig kepada orang orang Melayu khususnya di Negeri Sembilan.


Aspan sudah pun memulakan pekerjaannya sebagai jentera  dan lidah pengarang DAPig satu pekerjaan yang  paling hina bagi seorang bloggers yang mahu mengadaikan  tanah air nya kepada  DAPig. inilah sebenar Aspan alias dan inilah buktinnya,  klik baca sini 

Sumber: Blog PolitikN9


Kata Kawan:
Satu Melayu yang seperti hilang pemikiran apabila sanggup menghasut Melayu lain menerima DAP agar dijadikan pemimpin bagi memilih jalan baru untuk menukar kerajaan hari ini...

Reaksi:

2 ulasan :

  1. tak perlu highlight si aspan ni. dia mmg tggu org crita pasal dia sbb nakkan perhatian utk up diri sendiri. org kecewa dan tak boleh terima kenyataan mcm dia ni jgn pedulikan. biar dia syok sendiri perasan. akhirnya dia akan mati pelan-pelan kempunan.

    BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.