#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

3 Mei 2012

GEMPAR! Nah.. 4 lagi pemimpin pembangkang terlibat isu 'SKANDAL'.

Gempar! 4 lagi yang mengaitkan pemimpin pembangkang berdepan dengan pendedahan gambar-gambar yang diekstrak dari video yang dikatakan mempunyai kaitan dengan Timbalan Presiden PKR YB Azmin Ali kelmarin.

Hal ini MP ketahui melalu laporan berita yang tersiar dan di akui sendiri oleh portal pro-pembangkang (suarapakatanrakyat.com) hari ini.

Khabarnya pemimpin-pemimpin terlibat adalah 2 dari PKR, 1 dari PAS dan 1 dari DAP. Menurut sumber, skandal ini hanya menunggu masa untuk didedahkan pihak-pihak tertentu pada bila-bila masa sahaja.

Setakat yang dimaklumkan, pendedahan ini akan datang dalam pelbagai cara, ada dalam bentuk video, gambar serta keterangan-keterangan saksi tertentu membabitkan pemimpin dari parti komponen Pakatan Rakyat yang lain pula.

 
Sekiranya semua ini benar berlaku, ia bakal mengusutkan senario politik negara yang sudah sedia kusut dengan pendedahan gambar dari video yang membabitkan Azmin.

Gambar dari video yang satu itu pun masih lagi terkial-kial mencari strategi yang betul untuk mengatasinya, yang baru pulak dah sampai. Cara mudah, menuduh semua itu adalah fitnah, tapi kalau dah terang dan jelas, nak dikatakan fitnah macam mana lagi?

Dalam pada itu, pihak penulis SuaraPR ini berhasrat untuk menuduh UMNO, malangnya setakat ini tiada bukti yang boleh di tunjukkan...

Tu lah dia... Hujung-hujung, UMNO juga yang nak di salahkan... Puuihhh!!!


Reaksi:

1 ulasan :

  1. Bab2 skandal ni, Pakatan pun champion juga.

    BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.