#Bajet2018: Ucapan Penuh YAB. Datuk Seri Najib Tun Razak

25 Disember 2013

Gempar!!! Rumah terbuka Krismas 2013 di Penang dicemari risalah memburukkan PM. KLIK baca ni!Sambutan Majlis Rumah Terbuka Krismas 2013 di Padang Kota Lama, menjadi kecoh apabila diganggu seorang wanita berbangsa cina dengan mengedarkan risalah memburukkan Datuk Seri Najib kepada orang ramai.


Aktiviti wanita tersebut telah dapat dikesan dan telah ditangkap pihak Rela yang sedang meronda di tapak penganjuran, petang tadi.


Menurut maklumat yang diterima, majlis Krismas peringkat kebangsaan itu juga dikatakan hambar dan kurangnya sokongan dari kaum Cina.


Kebanyakkan pengunjung berbangsa Melayu dan India saja memenuhi padang pada majlis tersebut.


Ketibaan YAB Perdana Menteri turut disambut Setiausaha Perhubungan Umno negeri, Datuk Musa Sheikh Fadzir, Anggota Parlimen Kepala Batas, Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican, Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Hilmi Yahaya dan pemimpin Barisan Nasional negeri.

Antara aktiviti yang memeriahkan majlis itu adalah persembahan kebudayaan dan hiburan oleh artis tanah air, pameran kraf warisan, pameran Tahun Melawat Malaysia 2014, demonstrasi hiasan pokok Krismas, pembuatan kad ucapan dan biskut halia.

Reaksi:

3 ulasan :

  1. Tolong hantar pelacur betina tu balik china boleh tak?

    BalasPadam
  2. Bila kuasa dh dikebas Cina, melarat la Melayu di tanah sendiri... Salah siapa?

    BalasPadam
  3. Nanti bila tiba tahun baru cina, tak payah susah-susah buat majlis rumah terbuka.

    BalasPadam

SOUTHERN Blogger

MALAYA Blogger.